Naaimachine reparatie Putten

Voor onderhoud, advies of reparatie van naaimachines en of lockmachines in de regio Putten bent u bij Stoffels Naaimachines in Zeewolde aan het juiste adres.

Geeft uw naaimachine problemen? In de meeste gevallen is reparatie mogelijk en bent u voordeliger uit dan een nieuwe machine te kopen. Ik voer reparaties en onderhoud uit aan alle merken. Als gediplomeerd naaimachine reparateur met meer dan 40 jaar ervaring is geen machine vreemd voor mij. 

Naaimachine laten repareren in Putten door specialist?

Overweegt u om uw naaimachine te laten repareren maar weet u niet of het financieel nog interessant is? Neem dan contact op. In de meeste gevallen is reparatie zinvol en ook voordelig. U kunt uw naaimachine al laten onderzoeken voor € 35,00 incl. BTW. U krijgt dan een eerlijk advies van mij of reparatie zinvol is.

Gebruikte naaimachine kopen Putten

Wanneer reparatie niet meer loont of mogelijk is, kunt u bij mij terecht voor betaalbare, nieuwe of gebruikte machines van de gerenommeerde merken. Vanzelfsprekend zijn deze van degelijke kwaliteit en ontvangt u hierbij duidelijke uitleg en volledige garantie: ook op 2e hands machines. 

Neem contact op

Afspraak maken

Snel en eenvoudig via e-mail of telefoon, ik sta u graag te woord. 

Neem contact op
© Stoffels Naaimachines
Created by