Over Stoffels Naaimachines

Daarom kiest u voor Stoffels Naaimachines

 • Snelle service
  In de meeste gevallen is uw naaimachine of lockmachine binnen enkele dagen klaar. In overleg is reparatie binnen 1 dag mogelijk. Bij het ontvangen van een prijsopgave krijgt u ook een tijdsindicatie.
 • Heldere tarieven, geen verrassingen
  Voordat uw naaimachine of lockmachine wordt gerepareerd of een onderhoudsbeurt krijgt, ontvangt u een prijsopgave. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.
 • Altijd 3 maanden garantie op uitgevoerde reparaties
  U ontvangt gedurende 3 maanden volledige garantie op de uitgevoerde reparatiewerkzaamheden. Wanneer u binnen 2 maanden na reparatie besluit om over te gaan tot aanschaf van een nieuwe machine, krijgt u tegen inlevering van uw oude machine de reparatiekosten terug.
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Ik beschik over een eigen parkeerplaats direct voor de deur, zodat u niet hoeft te sjouwen met de machine, desgewenst haal ik deze voor u uit de auto.
 • Kwaliteit & advies
  Ik verkoop uitsluitend kwaliteitsproducten en u krijgt advies op maat, zodat u met plezier achter de naai- of lockmachine zit.
 • Gratis haal & breng service (Zeewolde)
  Wanneer u in Zeewolde (dorp) woont, kan de machine in overleg bij u thuis opgehaald/gebracht worden.

Charl Stoffels, de naaimachine specialist.

Als gediplomeerd naaimachine ondernemer, ben ik ruim 44 jaar gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en verkoop van naaimachines en lockmachines. Tot juli 1998 heb ik in het Gooi een naaimachine winkel gehad (Bos Naaimachines) aan de Achterbaan in Huizen. Inmiddels werk ik alweer vele jaren vanuit mijn bedrijf aan huis en heb ik in Flevoland maar ook ver daarbuiten een grote klantenkring opgebouwd.

Ik vind het nog steeds een uitdaging om een machine, van wat voor merk dan ook, (weer) goed aan het naaien/lopen te krijgen. Mijn liefde voor dit mooie ambacht, is na al die jaren nog volop aanwezig. Als toegewijd naaimachine specialist ben ik iemand van, als ik het nog kan repareren, dan ga ik ervoor: we leven al in zo’n wegwerp maatschappij. Mijn Missie is geslaagd als de machine het weer goed doet en de klant tevreden is.

Voor wie nog meer over mij wil weten lees het persbericht.

Afspraak maken

Snel en eenvoudig via e-mail of telefoon, ik sta u graag te woord. 

Neem contact op

Werkwijze

Afspraak maken
Prijsopgave ontvangen 
Reparatie of onderhoud
Ophalen of brengen

© Stoffels Naaimachines
Created by