De naaimachine specialist in Zeewolde en omstreken

Sinds 2013 is Zeewoldenaar Charl Stoffels, vanuit huis weer zijn eigen naaimachine reparatie bedrijf gestart in Zeewolde onder de naam: Stoffels Naaimachines. Tot juli 1998 heeft Charl in het Gooi (Huizen) een naaimachine zaak gehad (Bos Naaimachines) aan de Achterbaan in Huizen. Via via, wisten klanten hem toch te vinden voor reparatie en onderhoud. Zodoende bleef het kriebelen vooral als hij de mensen hoorde zeggen: “Ik wist niet waar ik met mijn naaimachine naar toe moest en ik ben blij dat jij hier in Zeewolde zit”. Door de toenemende belangstelling, heeft hij daarom het initiatief genomen om toch weer zijn bedrijf te starten vanuit huis en is hij nu te vinden via internet: www.stoffelsnaaimachines.nl

De liefde voor het naaimachinevak heeft hij van huis uit meegekregen. Charl kroop als baby al tussen de naaimachines, want zijn ouders hadden een winkel in naaimachines, modestoffen en fournituren in Limburg. Zo heeft hij het vak van zijn vader geleerd. Daarna heeft hij zich verder gespecialiseerd door opleidingen te volgen van de grote bekende merken naai- en lockmachines. Het mooie van het vak vindt hij dat het zo ambachtelijk en specialistisch is: je hebt heel wat jaren van ervaring nodig om te kunnen zeggen dat je allround bent. Zo moet je niet alleen de huidige machines kennen, maar ook alle oudere modellen. Charl vertelt: als toegewijd naaimachine specialist ben ik iemand van, als ik het nog kan repareren, dan ga ik ervoor: we leven al in zo’n wegwerp maatschappij.

Zijn grootste voldoening is voor hem als de klant tevreden is wanneer de machine het weer goed doet. Maar als repareren niet meer loont, dan wil hij graag met de klant meedenken voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte naai- of lockmachine.

Kwaliteit en maatwerk staan dan bij Charl ook hoog in het vaandel! immers een coupeuse stelt hele andere eisen aan een machine dan iemand die af en toe bijvoorbeeld een broek korter maakt. Door af te stemmen op de wensen en behoefte van de klant, komt hij samen tot de juiste keuze. Vervolgens krijgt de klant een goede instructie. Hij besteedt hier veel tijd en zorg aan, omdat hij regelmatig merkt dat klanten hun machine onvoldoende kennen of niet goed weten hoe ze er mee om dienen gaan (vooral bij lockmachines is dit het geval). Dat is natuurlijk jammer, want als een klant de machine goed beheerst, kan ze er meer uit halen en zorgt dit voor meer werkplezier.

Voor service en onderhoud kunnen klanten bij Charl prima terecht: reparaties zijn snel klaar en prijsopgaven gaan altijd vooraf in overleg met de klant. Daarbij is er 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie. Regelmatig laten klanten weten dat ze het verschil na onderhoud of reparatie goed kunnen merken en ze zijn hier enthousiast over.

 

Afspraak maken

Snel en eenvoudig via e-mail of telefoon, ik sta u graag te woord. 

Neem contact op
© Stoffels Naaimachines
Created by