Aanbod

Bij aanschaf van een nieuwe naai- of lockmachine krijgt u altijd gratis uitleg over het gebruik en toepassingen van de machine en daarbij ontvangt u ook altijd de originele fabrieksgarantie. Standaard heb je 2 jaar fabrieksgarantie op je aankoop, registreer online en krijg 3 jaar extra garantie GRATIS!

Alle gebruikte naai- of lockmachines zijn door mij helemaal nagezien en gecontroleerd en zijn daarom in een zéér goede staat. Vaak zijn gebruikte machines van de bekende merken, van hogere kwaliteit dan de machines die in de grootwinkelbedrijven worden aangeboden. De machines worden met garantie geleverd en daarnaast ontvangt u altijd  veertien dagen omruilgarantie.

Juki Naai- en lockmachines voor industriële perfectie bij u thuis.
Een Juki naai of lockmachine komt oorspronkelijk uit Japan. Het merk is opgericht in 1938 en is al meer dan 75 jaar een van de grootste naaimachine producenten van zowel industriële als huishoudelijke naai- en lockmachines over de wereld. De machines van Juki worden veelvuldig gebruikt voor de productie van kledingstukken van vooraanstaande merken zoals Lacoste en Zara. Daarnaast staat Juki ook bekend voor de stoffering in de auto industrie van grote topmerken.

© Stoffels Naaimachines
Created by