Juki HZL UX8

    Juki HZL UX8

Juki HZL UX8

Ontdek het nieuwste topmodel van JUKI, de HZL-UX8. De nieuwe longarm naaimachine beschikt over een ingebouwd boventransport (Juki Smart Feed) voor een perfect transport en een perfecte steek bij alle stofsoorten. Met een binnenruimte van maar liefst ruim 30 centimeter heeft u veel ondersteuning, ruimte en werkcomfort. Juki is heersend in de industriële naaimachine markt. Nu ook industriële perfectie bij u thuis. Met fascinerende schoonheid brengt deze machine al uw naai- en quiltprojecten met hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij waren de eersten die de draadafsnijder in een huishoudnaaimachine installeerden. Wie kan het beter dan wij. De HZL-UX8 is meer dan een naaimachine, als u wilt, kunt u een conventionele naaimachine omtoveren tot een naaimachine die rechte steken beheerst voor lange stukken of quilten met een simpele verandering van de steekplaat. Naast de al genoemde highlights heeft de HZL-UX8 natuurlijk ook de JUKI eigenschappen, zoals het boxfeed transport, een knoopsgat rail waarmee de knoopsgatbreedte elektronisch kan worden veranderd. Een kniehefboom die naast de voetlift ook de transportband doet vallen. Iedereen die graag naait, zal dol zijn op een buitenstoftransport waarvan de snelheid kan worden aangepast. Kijk uit naar een adembenemende naaimachine die niets te wensen overlaat en een trouwe metgezel zal zijn voor uw naaiprojecten.

Spoeldraadwaarschuwing
Een optische sensor geeft aan wanneer de onderdraad een bepaalde hoeveelheid heeft bereikt. Naai door met vertrouwen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de resterende hoeveelheid spoeldraad.
Grote werkruimte
Extra grote (305 mm) werkruimte waarvan het werkgebied zelfs kan worden uitgebreid (570 mm) met de meegeleverde aanschuiftafel.

Juki Smart Feed
De boventransporteur voorkomt onevenredig stoftransport en zorgt in combinatie met het Box Feed transport voor een nauwkeurige steek.

Naaivoet heffunctie
Stop met de naald in de laagste positie en de naaivoet komt omhoog, zodat uw stof kan draaien.

Elektronisch bedienbare transporteur
Breng de transporteur omhoog en omlaag vanaf het touchscreen. Wanneer de naaivoet omhoog wordt gebracht, wordt de transporteur omlaag gebracht.

Altijd mooie knoopsgaten
Knoopsgaten naaien met klemplaat en sensor, dit zorgt voor een betrouwbare doorvoer, zelfs op dikke stoffen en naden, en corrigeert automatisch de dichtheden van de linker en rechter rups. Omdat de snijbreedte kan worden aangepast, kunt u een knoopsgat naaien dat niet alleen past bij de grootte van de knoop, maar ook bij de knoopdikte.

Tapering
Laat de steekbreedte automatisch steek voor steek vermeerderen of verminderen en naai een precieze hoek. Door een uitgebreide keus aan verschillende hoek- en richtingsinstellingen zijn de mogelijkheden voor tapering heel uitgebreid. Stel van tevoren de steeklengte in of sla de lengte van de genaaide steken op.

  • Eigenschappen:JUKI HZL UX8
  • Naaisnelheid max. 1050 tpm
  • Steeklengte max. 5 mm
  • Steekbreedte max. 7 mm
  • Naaivoethoogte 6・8・10/12 mm
  • Naald 130/750H (HAx1)

Afmetingen 602(L) × 264(B) x 310(H) mm Gewicht 14,9 kg

Inclusief 5 jaar garantie en gratis instructie
Stoffels Naaimachines is uw officiële JUKI dealer.

Prijs:

€ 3999

© Stoffels Naaimachines
Created by